Liciten les obres per a urbanitzar el polígon de Montblanc on s’instal·larà el centre logístic de Bon Preu

  • Les obres s'executaran en el termini d'un any i, paral·lelament, Bon Preu començarà la construcció del centre logístic

VilaWeb
Alexandre Solano
24.01.2023 - 21:08
Actualització: 24.01.2023 - 23:07

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’empresa pública Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques, CIMALSA, ha començat el procés de licitació del projecte d’execució de les obres d’urbanització de la primera fase del Logis Montblanc, on s’instal·larà el centre logístic de Bon Preu. Compta amb un pressupost de licitació d’11.813.657,57 d’euros. Les obres s’hauran d’executar en un termini d’un any i cinc mesos i les empreses constructores que vulguin optar a la materialització d’aquest projecte poden presentar les seves propostes fins al 27 de febrer. Una vegada adjudicats els treballs es preveu que les obres a la nova zona industrial de Montblanc s’iniciïn el mes d’abril.

Més endavant, encara que no hagin acabat aquestes obres, Bon Preu podrà desenvolupar les obres d’urbanització de la Ciutat Logística de Montblanc amb una inversió de 97,8 milions d’euros, pel que fa a la seva primera fase. L’aprovació definitiva del projecte d’urbanització de CIMALSA implica, de manera automàtica, l’aportació de 385.000 euros per part de CIMALSA a l’Ajuntament de Montblanc.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes