Després de dos anys de ronda per festivals d’Amèrica, Àsia i Europa, el film Nosotros arriba aquesta setmana a Barcelona. Dirigit per Felipe Vara de Rey,  fa un retrat d’una generació que ha patit especialment la crisi econòmica. Versa sobre cinc amics madrilenys que voregen la trentena i els fets se centren durant el cap de setmana de les eleccions legislatives espanyoles del 2015. Tots ells són molt diferents i hauran de prendre un seguit de decisions que canviaran les seves vides per sempre.

El film es projectarà al cinema Maldà del 19 al 25 d’octubre, durant el festival Barcelona Creative Commons. Les projeccions de divendres i dissabte aniran seguides d’un col·loqui amb el director i el guionista. Nosotros és un film molt especial perquè ha estat finançat amb una campanya de micromecenatge, els seus drets són en creative commons i ha guanyat diversos guardons, entre els quals, el premi del públic del Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb