El festival Grec ja s’ha acabat, però durant el mes d’agost el festival Mas i Mas continuarà oferint programació cultural en aquest espai tan emblemàtic de Barcelona amb el cicle Nits d’agost al teatre Grec. Fins al 3 de setembre, el certamen acollirà amb concerts, dansa, poesia, teatre i màgia, entre més.

El tret de sortida, el marca aquest cap de setmana el piano jazz de Chano Domínguez i la veu de la cantant Mariola Membrives. Els artistes s’uneixen en una producció exclusiva que repassarà els estàndards del jazz, la cobla i el flamenc. Per la seva banda, el flautista serbi Bora Dugic acompanyarà la Barcelona Gipsy Balkan Ochestra en l’estrena del seu nou repertori. El cantautor valencià Paco Ibáñez reivindicarà el diàleg intercultural del Mediterrani amb l’espectacle Mediterráneo. El gospel urbà de The Gospel Viu Choir i el pop avellutat de Morgan completaran el programa musical.

En arts escèniques, la dansa prendrà el protagonisme amb dues gales d’Ibstage amb artistes internacionals com ara Polina Semionova i Kim Kimin, el flamenc d’Eva Yerbabuena i les acrobàcies dels Brodas Bros. El Festival Mas i Mas també mostrarà com es pot unir el talent d’Andrea Motis amb la dansa contemporània de les joves Martina i Núria Miró, amb l’espectacle Nits d’estiu i festa amb Andrea Motis.

També el sextet Escalandrum presentarà una proposta que barrejarà tango en directe amb la veu de la cantant Elena Roger. L’actor Lluís Soler interpretarà un dels poemes més populars del poeta Josep Maria de Sagarra, mentre que el Mag Lari portarà al Grec un espectacle de màgia amb sabor italià. Finalment, la barreja explosiva de rock-and-roll i rhythm-and-blues dels Mambo Jambo i Jambology posaran el punt final del festival.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]