‘La tertúlia proscrita’

Natació/Rio.- L’estatunidenc Murphy guanya l’or en els 100 esquena amb rècord olímpic

• El nedador estatunidenc Ryan Murphy es va proclamar campió olímpic en els 100 metres esquena de la natació dels Jocs de Rio de Janeiro després d'imposar-se aquest dilluns a la final per davant del xinès Jiayu Xu i el seu compatriota David Plummer.

09.08.2016 - 09:58

MADRID, 9 (EUROPA PRESS)

El nedador estatunidenc Ryan Murphy es va proclamar campió olímpic en els 100 metres esquena de la natació dels Jocs de Rio de Janeiro després d’imposar-se aquest dilluns a la final per davant del xinès Jiayu Xu i el seu compatriota David Plummer.

L’americà estava fora del podi després del pas pels primers 50 metres, però a partir d’aquí va ser el gran dominador i es va imposar amb claredat i va ser l’únic capaç d’abaixar dels 52 segons.

Amb 51.97, nou rècord olímpic i a tres centèsimes del mundial, va avantatjar en 37 centèsimes Xu i en 43 el també americà Plummer.