A poc més de 1.500 metres, se situa el Parc Astronòmic del Montsec. Una situació privilegiada per a unes instal·lacions dedicades a observar les estrelles. Aquest escenari únic serà la seu de set concerts que es faran a partir d’aquest cap de setmana, fins al 18 de novembre. Obrirà aquest cicle aquest dissabte Slàinte. Aquest grup folc irlandès canta en gaèlic, i en aquesta llengua està el seu nom, que és un brindis habitual al país del trebol.

D’entre la resta del grup que actuaran, destaquen Judit Nedderman, darrere guanyadora del Premi Enderrock; Mazoni, que presenta el darrer disc Carn, ós i tot inclòs i un dels grups musicals cabdal en l’escena catalana, Gossos. Precisament Oriol Farré, cantant del grup, ha estat un dels grans promotors aquest d’any de l’esdeveniment.

A més de la música i de la Serra del Montsec, es podrà gaudir de les estrelles, les altres protagonistes del festival. Els concerts es faran al planetari del parc astronòmic, i s’acompanyaran de projeccions del cosmos. A més, es facilitarà els assistents un telescopi per a gaudir de l’observació dels cossos celestes. Enguany, s’hi afegeix un nou paquet turístic ‘Cel i Música al Montsec’ els caps de setmana que hi hagi concert.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]