La consellera de la Presidència i portaveu del govern, Neus Munté, creu que el programa ‘Jo pregunto’ de TV3 demostra que no tots els polítics s’amaguen darrere una pantalla de plasma, ni responen amb evasives o de perfil. Així mateix, segons Munté, el programa de preguntes al president de la Generalitat també constata que totes les televisions no són iguals i ha posat en relleu el respecte de TV3 a la pluralitat. ‘No crec que ningú pugui afirmar que no sigui una televisió que dona la veu a tothom’, ha afegit en la roda de premsa posterior al Consell Executiu que de manera excepcional s’ha celebrat aquest dilluns a la tarda. Així doncs, Munté ha posat bona nota a la funció de respecte a la pluralitat de la televisió pública i al coratge del president per respondre preguntes diverses.

 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb