Nombroses ciutats del país s’han solidaritzat amb l’atemptat de Barcelona, que ha deixat tretze morts i desenes de ferits, i ja s’han convocat concentracions i un minut de silenci en suport a les víctimes.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha decretat tres dies de dol a tot el Principat amb motiu de l’atemptat.

Després de la reunió del gabinet de crisi reunit al Palau de la Generalitat, la batllessa Ada Colau ha anunciat que aquest divendres a les dotze del migdia hi hauria un minut de silenci a la plaça de Catalunya. Colau ha assegurat que Barcelona no tenia por i que era una ‘ciutat de pau, oberta al món i orgullosa de la seva diversitat.’

També s’han suspès les festes de Gràcia, que van començar dilluns, i s’ha fet un minut de silenci a la plaça de la Vila.

Diversos municipis, entre els quals els de Blanes, Torrelavit i Lleida han expressat solidaritat amb les víctimes i han convocat actes de rebuig.

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]