El periodista i realitzador de programes de televisió Miquel Calçada s’ha desvinculat, tant personalment com en l’aspecte accionarial, del Grup Flaix, empresa que va fundar juntament amb el periodista Carles Cuní ara fa vint-i-quatre anys. Calçada s’havia allunyat de la gestió diària de l’empresa a mesura que va anar agafant compromisos públics, com ara l’organització dels actes commemoratius del Tricentenari del 1714. Segons un comunicat, ‘la previsió de continuar assumint responsabilitats de gestió pública, incompatibles amb la tasca que ha exercit fins ara en l’empresa privada, és el motiu que ha dut Calçada a desvincular-se definitivament del Grup Flaix’.

Aquest moviment és una conseqüència lògica de la trajectòria professional del periodista: ‘L’objectiu que m’ha mogut des que tinc ús de raó ha estat contribuir a fer avançar el sobiranisme allà on fos. Ara espero continuar treballant en aquest anhel però des de l’esfera pública’, ha declarat. I ha assegurat que concretaria el seu futur ben aviat.

Una emissora creada del no-res
Miquel Calçada es desvincula d’una empresa que arrencà l’any 1991 amb una única llicència d’emissió a Terrassa i que actualment té vint-i-una llicències per tot Catalunya i dues ràdios líders en els segments respectius. ‘Crear del no-res una emissora de ràdio ha estat una experiència fabulosa’, ha dit.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb