L’assemblea de Més per Menorca ha acordat de no concórrer a les pròximes eleccions europees i ha decidit de donar llibertat de vot als adherits. Segons han explicat, els havien convidat a participar en una ‘coalició electoral sobiranista d’àmbit estatal’.

L’opció contrària a presentar-s’hi ha tingut 36 vots, mentre que els vots partidaris de presentar-se amb la coalició sobiranista n’ha rebut 12. Hi ha hagut 2 vots en blanc. A més, l’assemblea de Més per Menorca també ha aprovat el pressupost per a 2019 de 244.000 euros.

Mig centenar de persones han participat avui en l’assemblea de Més per Menorca celebrada al centre de convencions d’El Mercadal.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb