Més per Menorca ha assegurat que no deixaria el govern de les Illes en minoria. El coordinador de la formació, Miquel Àngel Maria, ha explicat que defensarien els acords signats entre les formacions progressistes després de les últimes eleccions i que, per tant, l’executiu no quedaria en minoria.

Segons el Diari de Mallorca, Maria ha admès que la sortida de Més per Menorca del govern ha originat un canvi de la situació perquè el grup serà més visible a l’hora de negociar. ‘No es tracta d’amenaçar amb res’, ha dit. I ha afegit que Més per Menorca i Més per Mallorca poden cooperar i alhora ser independents.

‘No sempre ho hem aplaudit tot, hem de defensar les qüestions que actualment hi ha en tràmit’, ha dit. Després de la destitució de la consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, i de la sortida del grup de la coalició governamental, el govern de les Illes corria el risc de quedar en minoria al parlament. Ara, tanmateix, Més per Menorca en garanteix l’estabilitat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]