En la segona jornada del debat de política general de les Illes, hi ha intervingut el portaveu de Més per Mallorca, Josep Ferrà, que ha enviat un missatge a la presidenta Francina Armengol, tant per a aquesta legislatura com per si vol renovar el pacte de govern després de les eleccions de la primavera.

Ferrà li ha transmès el màxim suport per a aconseguir ‘allò que toca des de Madrid’ però també li ha recordat que la seva formació defensa un model de país ‘més sobirà’. Ha defensat ‘l’apoderament social’ i ha posat com a exemple la llei de consultes.

En el discurs de rèplica també ha demanat més suport a la llengua catalana. Vol que sigui ‘acaronada’ per les administracions, que han de vetllar pels drets lingüístics ‘de tots’. Aquest objectiu s’aconseguirà, ha afegit, amb l’oficina dels drets lingüístics.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb