La temporada de Pastorets, que va arrencar el 21 de desembre passat a El Centre Gràcia de Barcelona, ha atret enguany més de 60.000 espectadors que han assistir  a 250 representacions arreu del territori. Les darreres representacions es faran el diumenge 3 de febrer a la Sala Cabanyes de Mataró i al Teatre Municipal Àngel Guimerà de El Vendrell.

Amb aquesta xifra, els grups que integren la Coordinadora de Pastorets de Catalunya mantenen el volum de públic de les darreres temporades. El president de l’entitat, Lleonard del Río, apunta que “és una molt bona notícia ja que cada vegada hi ha més oferta d’activitats culturals per Nadal”.

Llegeix la notícia sencera a Tornaveu fent clic aquí

 

 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb