Martí Serra presentarà demà al Jamboree de Barcelona, dins del festival Barnasants, el seu tercer treball musical. El saxofonista barceloní, amb una dilatada carrera dins del món del jazz, enceta una tercera aventura en solitari amb Cançons mecanoscrites. El disc és fruit de la col·laboració amb 14 (Gemma Abrié a la veu, David Soler i Josep Traver a les guitarres, Mar Serra al piano i Aleix Tobias a la bateria).

En el disc descobrim Serra com a baixista i en alguns moments com a cantant, un viatge musical de sonoritats diverses i riques, que s’allunya del jazz -sense deixar-lo del tot- per endinsar-se en el món de la cançó d’autor.

En la seva etapa jazzística Serra ha col·laborat amb alguns dels músics més reconeguts del panorama jazzístic català, i també amb figures d’àmbit internacional. El seu treball ha comptat amb el reconeixement de la premsa especialitzada, un premi Enderrock i diversos guardons de l’Associació de Músics de Jazz.

Escolteu com intepreten ‘Guillem (amb versos d’Argenté):

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]