Maria del Mar Bonet dins la gira de celebració dels seus 50 anys dalt dels escenaris, divendres 2 de juny a les 22h, actuarà per primer cop a l’auditori del Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.) en el Festival Tradicionàrius. Ho farà en una edició singular del festival de música folk, la que commemora la seva 30a edició. La màgia de les xifres rodones ha fet que l’ocasió sigui especial, i a més, tal com ha reconegut Jordi Fàbregas, director artístic del festival, “aquest concert era un deute pendent”.

Maria del Mar Bonet en el concert, que ha titulat Saba de terrer, en honor al disc publicat el 1982, oferirà un repertori que recollirà la vessant més dedicada a la música d’arrel del seu repertori. “Sempre m’ha agradat aquest teatre [en referència al CAT] i la devoció musical per la música d’arrel que al llarg dels seus anys d’existència ha demostrat el Festival Tradicionàrius; s’hi han dedicat sempre, no han canviat mai de camisa”, ha exposat just a l’inici de la roda de premsa la cantant mallorquina. Aquest respecte i dedicació és anàleg a l’aportació de la música d’arrel o tradicional que Maria del Mar Bonet ha fet al llarg de la seva carrera. “No he volgut fer mai música de manual, he agafat cançons amb respecte i he donat el millor de mi mateixa”.

Llegeix l’article sencer fent clic aquí

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]