Les conselleries de Sanitat i Justícia han publicat una resolució per la qual autoritzen als locals d’oci nocturn a obrir en horari diürn i a reprendre la seva activitat sempre que es respectin les restriccions d’horaris, cabuda i altres mesures vigents, sense que es permeti el ball ni el consum en altres espais que no siguin taules.

Per a això, se sol·licitarà als propietaris d’aquests establiments que acreditin, mitjançant la presentació d’una declaració responsable davant l’Ajuntament, que les pistes de ball estan ocupades per taules i cadires, respectant les cabudes i distàncies de seguretat necessàries.

L’obertura d’aquests locals, que serà possible avui mateix, es justifica en la necessitat d'”harmonitzar les activitats desenvolupades per determinats establiments amb els horaris, atès que les limitacions horàries vigents impedeixen el desenvolupament d’activitats que en altres franges horàries serien viables des del punt de vista epidemiològic”.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.