Toni Positius Lleida

La comissió d’Urbanisme de Lleida ha informat favorablement de l’acord amb els ajuntaments d’Alpicat i Torrefarrera per modificar els límits del terme municipal. Es tracta d’una operació adreçada a facilitar els tràmits urbanístics i poder emprendre accions com la millora dels accessos a terrenys com les Basses. Amb l’acord signat amb els tres ajuntaments es comença formalment la tramitació de l’alteració dels límits municipals entre les diferents localitats amb la voluntat de tirar-ho endavant amb celeritat. La comissió també ha aprovat provisionalment el nou sector industrial privat de trenta-sis hectàrees entre la Ll-11 i el Camí dels Frares (SUR-35), que es començarà a urbanitzar abans de final d’any.

El primer tinent de batlle i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha explicat que la construcció de la variant nord i l’autovia van esdevenir una ‘frontera urbanística’ entre Lleida i Alpicat amb terrenys que van quedar dividits per aquesta via i que en fa més complicat la gestió urbanística. Ara, l’operació suposarà que 32,12 hectàrees actualment del terme municipal d’Alpicat seran del terme municipal de Lleida, 33,37 hectàrees del terme municipal de Lleida passaran al terme municipal d’Alpicat, es bescanviaran, a la vegada 0,56 hectàrees que són del terme municipal de Torrefarrera passaran al terme d’Alpicat i 11,79 ha d’Alpicat seran de Torrefarrera..

Nous habitatges al Centre Històric

En la reunió ordinària de la comissió informativa de polítiques de Gestió Urbanística i Mobilitat s’ha informat favorablement també de l’aprovació provisional de la Ua 100, que delimita un àmbit d’actuació al Centre Històric de prop de dos mil metres quadrats.

Aquesta actuació té per objectiu d’agrupar finques en un sol àmbit d’actuació que permeti de desenvolupar projectes unitaris amb dimensions suficients per desenvolupar tant habitatges com locals per a activitats econòmiques i aparcaments.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.