Cuixart

La junta de tractament de la presó dels Lledoners ha acordat proposar un nou permís penitenciari de tres dies per al president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, segons que ha informat la secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima.

La proposta de permís ha de ser validada ara pel jutjat de vigilància penitenciaria de Manresa. Cuixart és un intern de segon grau i quan la petició supera els dos dies requereix del vistiplau judicial. Si el permís és d’un o dos dies, ho resol el Servei de Classificació de la Generalitat.

Cuixart ja va sortir dels Lledoners durant quaranta-vuit hores la setmana passada. D’altra banda, Jordi Sànchez, que també té dret a sol·licitar permisos penitenciaris, va informar el 17 de gener que no sortirà de la presó dels Lledoners abans del 25 de gener.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb