Cuixart

La junta de tractament de la presó dels Lledoners ha acordat proposar un nou permís penitenciari de tres dies per al president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, segons que ha informat la secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima.

La proposta de permís ha de ser validada ara pel jutjat de vigilància penitenciaria de Manresa. Cuixart és un intern de segon grau i quan la petició supera els dos dies requereix del vistiplau judicial. Si el permís és d’un o dos dies, ho resol el Servei de Classificació de la Generalitat.

Cuixart ja va sortir dels Lledoners durant quaranta-vuit hores la setmana passada. D’altra banda, Jordi Sànchez, que també té dret a sol·licitar permisos penitenciaris, va informar el 17 de gener que no sortirà de la presó dels Lledoners abans del 25 de gener.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb