Contribuir a generar continguts culturals fruit de la investigació i que aquests siguin compartits per la societat catalana. Aquest és l’objectiu del programa d’ajuts a projectes d’investigació o de difusió cultural que impulsa l’Institut Ramon Muntaner, i que enguany arriba a la seva dotzena edició. S’hi poden acollir els centres i instituts d’estudis, les entitats que formen part de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial i els investigadors que comptin amb el suport de dues o més entitats.

Amb el suport del Programa de l’Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya, de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, es pretén donar un impuls a “centres d’estudis que vulguin tirar endavant projectes culturals, que puguin culminar en una exposició, una publicació o algun altre format de difusió, incentivar la recerca en aquests centres de producció científica, perquè sovint grans projectes es queden al calaix per falta de finançament”, explica a Tornaveu en Josep Santesmasses, vicepresident segon de l’Institut Ramon Muntaner. “És un punt de partida, un impuls, i després es busquen altres suports, però el resultat sempre és positiu, afegeix”.

Llegeix l’article sencer fent clic aquí

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]