El govern francès ha nomenat, l’escriptor català Víctor del Árbol, cavaller de les Lletres i les Arts franceses, en nom de l’Acadèmia Francesa. Del Árbol ha rebut aquest reconeixement per la seva contribució a l’enriquiment cultural de la literatura francesa.

L’autor barceloní ha assenyalat que ‘el poder literari de les nostres lletres, les veus que arriben des del nostre país reivindiquen el millor de la nostra societat.’

Del Árbol és autor de les novel·les ‘El peso de los muertos’, ‘El abismo de los sueños’, obra finalista del XIII Premi Fernando Lara 2008, i ‘La tristeza del samurái’, guanyadora del Prix du Polar Européen 2012, traduïda a deu idiones i best-seller a França, ‘Un millón de gotas’, obra guanyadora del Grand Prix de Littérature Policière 2015 i ‘La víspera de casi todo, guanyadora del Premi Nadal de novel·la 2016.

L’última novel·la de Del Árbol ‘Por encima de la lluvia’ sortirà a la venda el mes vinent.

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de Vilaweb