La segona part dels Guardians de la galàxia arriba als cinemes: Quill, Gamora, Drax, Rocket i Groot maldaran per repetir l’èxit del primer film. També es podrà veure Arnold Schwarzenegger, que torna a la pantalla gran amb Una història de venjança, film que es podrà veure en català.

>Guardians of the Galaxy Vol. 2 (Guardianes de la galaxia Vol. 2). Direcció: James Gunn. Intèrprets: Zoe Saldana, Karen Gillan, Elizabeth Debicki; Chris Pratt, Dave Bautista, Bradley Cooper. Gènere: Ciència-ficció. Esbós: Els guardians de la galàxia van al rescat de Sovereign, un planeta poblat per éssers genèticament perfectes amenaçats pel temible monstre Obelisc.

> Una història de venjança. Direcció: Elliott Lester. Intèrprets: Maggie Grace, Hannah Ware, Mariana Klaveno; Arnold Schwarzenegger, Scoot McNairy, Kevin Zegers. Gènere: Enjòlit. Esbós: Un pare vol venjar-se d’un controlador aeri responsable de la caiguda de l’avió on van morir la seva dona i la seva filla. Basada en fets reals. En català.

> Plan de fuga. Direcció: Iñaki Dorronsoro. Intèrprets: Alba Galocha, Luis Tosar, Javier Gutiérrez, Alain Hernández. Gènere: Enjòlit. Esbós: Víctor es guanya la vida amb petits atracaments. Això canvia quan una important banda mafiosa el contracta per a robar un banc internacional.

> La mano invisible. Direcció: David Macián. Intèrprets: Marta Larralde, Marina Salas, Bárbara Santa-Cruz; Josean Bengoetxea, José Luis Torrijo, Edu Ferrés. Gènere: Drama. Esbós: Onze persones són contractades perquè facin la seva feina en una nau industrial davant un públic que els observa mentre treballen. Com que no hi troben cap explicació, tots onze comencen a investigar.

> Quo vado? (‘Un italiano en Noruega’). Direcció: Gennaro Nunziante. Intèrprets: Eleonora Giovanardi, Sonia Bergamasco, Angelica Napa; Checco Zalone, Maurizio Micheli, Lino Banfi. Gènere: Comèdia. Esbós: Checco és un feliç funcionari de l’administració provincial d’una petita ciutat del sud d’Itàlia. Se li ensorra el món quan a la feina es fa una reducció de plantilla i el forcen a escollir un trasllat a Noruega.

> Lady Macbeth. Direcció: William Oldroyd. Intèrprets: Florence Pugh, Naomi Ackie, Golda Rosheuvel; Christopher Fairbank, Cosmo Jarvis, Bill Fellows. Gènere: Drama. Esbós: Katherine se sent atrapada en un matrimoni de conveniència amb un home més gran, que no sent cap afecte ni desig per ella. Quan ella comença una relació extramatrimonial amb un home més jove, emprèn un viatge sense retorn que deixa alguns cadàvers pel camí.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]