El veterà Tom Hanks i la puixant Emma Watson són els protagonistes del film de ciència-ficció El Círculo, basat en la novel·la de Dave Eggers. Pel que fa a les estrenes aquesta setmana en català, es podrà veure als cinemes Els dimonis.

>The Circle (El círculo). Direcció: James Ponsoldt. Intèrprets: Emma Watson, Karen Gillan, Ellen Wong; Tom Hanks, John Boyega, Bill Paxton. Gènere: Ciència-ficció. Esbós: Mae és contractada a El Cercle, l’empresa d’Internet més prestigiosa del món. A través d’un innovador sistema operatiu, la companyia unifica adreces de correu electrònic, perfils de xarxes socials, operacions bancàries i contrasenyes d’usuaris en una única identitat virtual i veraç. Això crearà un dilema moral per a Mae.

> The Lost City of Z (Z. La ciudad perdida). Direcció: James Gray. Intèrprets: Sienna Miller, Siennah Buck,  Stacy Shane; Charlie Hunnam, Tom Holland, Robert Pattinson. Gènere: Aventures. Esbós: Percy Fawcett torna a Anglaterra, després d’uns anys a Bolívia, convençut de l’existència d’una metròpolis enfonsada a la selva amazònica, la misteriosa ciutat de Z. Encara que els seus arguments són ridiculitzats per la comunitat científica, Fawcett s’embarca en un últim viatge juntament amb el seu fill Jack per demostrar les seves teories.

> Els dimonis. Direcció: Philippe Lesage. Intèrprets: Sarah Mottet, Bénédicte Décary; Édouard Tremblay-Grenier, Yannick Gobeil-Dugas, Vassili Schneider. Gènere: Drama. Esbós: Fèlix comença a conèixer el món adult en el moment en què entra en l’adolescència i comença a tenir por de tot: el divorci dels seus pares, uns veïns sospitosos, etc. Els seus dimonis imaginaris comencen a reflectir-se en el món inquietant que l’envolta. En català.

> Sleepless (Noche de venganza). Direcció: Baran bo Odar. Intèrprets: Michelle Monaghan, Kimberly Battista, Gabrielle Union; Jamie Foxx,T.I., Dermot Mulroney. Gènere: Acció. Esbós: Vincent Downs és un policia de Las Vegas. Quan un atracament surt malament, un grup de criminals segresta al seu fill, demanant com a rescat un carregament de cocaïna que Vincent va robar. En una mateixa nit ha de salvar la vida del seu fill i evitar ser descobert per assumptes interns.

> El jugador de ajedrez. Direcció: Luis Oliveros. Intèrprets: Melina Matthews, Blanca Zurdo; Marc Clotet, Alejo Sauras, Stefan Weinert. Gènere: Drama. Esbós: Diego Padilla, guanyador l’any 1934 del campionat espanyol d’escacs, fuig de l’estat després de l’esclat de la Guerra Civil. Exiliat a França, és empresonat pels nazis. A la presó aconsegueix sobreviure gràcies a la passió que sent l’oficial en cap, el coronel Maier, pels escacs.

> Seoul Station. Direcció: Yeon Sang-ho. Gènere: Animació. Esbós: Una noia busca refugi de nit en una estació, després de trencar la relació amb el seu xicot. Però els captaires que hi dormen s’han convertit en zombis famolencs. El seu pare i la seva ja exparella intentaran rescatar-la.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]