La tercera part de la saga infantil Gru, el meu dolent preferit arriba als cinemes. El film d’animació infantil es podrà veure doblat al català, igualment com la comèdia Una nit amb el meu exsogre. També es projectarà en català, en la versió original, Estiu 1993, que va guanyar els premis a millor film al Festival de Màlaga i millor opera prima a la Berlinale.

> Gru 3, el meu dolent preferit (Despicable Me). Direcció: Kyle Balda, Pierre Coffin i Eric Guillon. Gènere: Animació. Esbós: Han acomiadat en Gru perquè ha deixat escapar una estrella infantil dels anys vuitanta. Ara és adult i crea el caos a tot el planeta. En català.

> Estiu 1993 (Summer 1993). Direcció: Carla Simón. Intèrprets: Bruna Cusí, Laia Artigas, Paula Robles; David Verdaguer, Jordi Figueras, Titón Frauca. Gènere: Drama. Esbós: La vida de Frida fa un tomb sobtat quan, a sis anys, després de perdre la mare i quedar òrfena, va a viure amb els oncles i la cosina. A partir d’aleshores aquests passen a ser pares i germana. Tot un terratrèmol. En català.

> Colossal. Direcció: Nacho Vigalondo. Intèrprets: Anne Hathaway, Hannah Cheramy, Christine Lee Dan Stevens; Jason Sudeikis, Austin Stowell, Tim Blake Nelson. Gènere: Comèdia. Esbós: Gloria se’n va de Nova York i torna a la seva ciutat després de perdre la feina i la parella. Mentrestant, Seül és destruïda per un monstre gegant.

> Una nit amb el meu exsogre (All nighter). Direcció: Gavin Wiesen. Intèrprets: Analeigh Tipton, Kristen Schaal, Hunter Parrish; J.K. Simmons, Emile Hirsch, Jon Daly, Bojesse Christopher. Gènere: Comèdia. Esbós: Un pare addicte a la feina mira de trobar la seva filla desapareguda amb l’ajut de l’ex-xicot de la noia. En català.

> Gifted (Un don excepcional). Direcció: Marc Webb. Intèrprets: Jenny Slate, Octavia Spencer, Lindsay Duncan; Chris Evans, Keir O’Donnell, John Finn. Gènere: Drama. Esbós: Un home solter viu en un poble costaner de Florida i es fa responsable de la seva neboda, una nena de gran intel·ligència. Ell vol que la nena tingui una vida escolar normal, però això topa amb la idea de la seva àvia, que s’adona de les habilitats matemàtiques de la petita.

Kono Sekai no Katasumi ni (En este rincón del mundo)Direcció: Sunao Katabuchi. Gènere: Animació. Esbós: Japó, 1944. A una noia de divuit anys, li canvia la vida quan rep una proposta de matrimoni. La jove es converteix en l’esposa d’un funcionari judicial del tribunal militar i es trasllada a viure a pocs quilòmetres d’Hiroshima.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]