La famosa sèrie de televisió dels anys vuitanta Els Vigilants de la platja, torna a les pantalles, però aquest cop a les dels cinemes. Dwayne ‘The Rock’ Johnson i Zach Efron protagonitzen el film, que també compta amb David Hasselhof, membre de l’elenc original. També es pot veure Júlia ist, de la barcelonina Elena Martín i que va guanyar la Biznaga de Plata a la millor pel·lícula i la millor direcció, al Festival de Màlaga.

> Baywatch. (Baywatch: Los vigilantes de la playa) Direcció: Seth Gordon. Intèrprets: Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Ilfenesh Hadera; Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Zac Efron, Jon Bass. Gènere: Comèdia. Esbós: Mitch Buchannon, socorrista professional i el seu jove i insolent company hauran de fer front al xoc de les seves personalitats quan descobreixen una trama delictiva local que amenaça el futur de la zona.

> Júlia ist. Direcció: Elena Martín. Intèrprets: Elena Martín, Laura Weissmahr, Paula Knüpling; Oriol Puig, Jakob Daprile, Remi Pradere. Gènere: Drama. Esbós: Júlia, una estudiant d’arquitectura, decideix anar d’Erasmus a Berlín. La ciutat li dóna una benvinguda més gèlida del que ella s’esperava i confronta les seves expectatives amb la realitat.

> Señor, dame paciencia. Direcció: Álvaro Díaz Lorenzo. Intèrprets: Megan Montaner, Silvia Alonso, Boré Buika; Jordi Sánchez, Eduardo Casanova, Antonio Dechent. Gènere: Comèdia. Esbós: Quan mor sobtadament la dona de Gregorio, un banquer molt conservador, aquest es veu obligat a complir la seva última voluntat: passar un cap de setmana amb els seus fills i les seves parelles i escampar les seves cendres al Guadalquivir. Aquest viatge posarà a prova la seva tolerància, per la distància ideològica que el separa de la resta de la família.

> Paris Can Wait (París puede esperar). Direcció: Eleanor Coppola. Intèrprets: Diane Lane, Linda Gegusch; Alec Baldwin, Arnaud Viard, Cédric Monnet. Gènere: Romàntic. Esbós: La vida de l’Anne es troba en una cruïlla. Casada des de fa molts anys amb l’exitós productor de Hollywood, emprèn un inesperat viatge en companyia de l’encantador soci del seu marit. El que hauria d’haver estat un viatge de set hores, es converteix en un gran descobriment ple de visites pintoresques, deliciosos plats i vins, humor, intel·ligència i molt més.

> I Am Not a Serial Killer. Direcció: Billy O’Brien. Intèrprets: Laura Fraser, Lucy Lawton, Molly Gearen; Max Records, Christopher Lloyd, Karl Geary. Gènere: Enjòlit. Esbós: John Wayne és un adolescent obsessionat amb els assassinats en sèrie. A causa de les seves tendències, pateix abusos per part dels seus companys. Quan una sèrie d’assassinats sagnants succeeixen al poble, el John decideix perseguir al culpable.

> Anna’s Life (La vida de Anna). Direcció: Nino Basilia. Intèrprets: Ekaterine Demetradze, Lasha Murjikneli, Lili Okroshidze; Lamzira Chkheidze, Keso Maisuradze, Konstantine Djandjagava. Gènere: Drama. Esbós: Una mare soltera està obligada a pluriocupar-se per a mantenir al seu fill autista. Per a millorar la situació dels dos, decideix emigrar des de Geòrgia fins als Estats Units. Per a aconseguir el visat legal, haurà de vendre la seva casa.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]