Disney torna a la gran pantalla amb un nou film d’animació: ‘Zootròpolis’, que es podrà veure doblada en català en un total de 33 sales de cinema. Els altres films destacats de la setmana són ‘La verdad duele’, protagonitzada per Will Smith, i la francesa ‘La ley del mercado’, amb Vincent Lindon. També arriba als cinemes el drama ‘Nahid’ sobre el conflicte d’una dona divorciada que viu amb el seu fill al nord d’Iran.

La loi du marché. (‘La ley del mercado’) Direcció: Stéphane Brizé. Intèrprets: Karine de Mirbeck, Catherine Saint-Bonnet, Hakima Makoudi; Vincent Lindon, Matthieu Schaller i Paul Portoleau. Gènere: Drama. Esbós: El film narra la història de Thierry, un home de cinquanta-un any que, després de vint mesos sense feina, en troba una. Però de seguida es trobarà enfrontat a un dilema moral: pot acceptar qualsevol cosa per mantenir la feina?

Concussion. (‘La verdad duele’) Direcció: Peter Landesman. Intèrprets: Gugu Mbatha-Raw, Bitsie Tulloch; Will Smith, Stephen Moyer i Alec Baldwin. Gènere: Drama. Esbós: El film es basa en la història real del Dr. Bennet Omalu, un brillant neuropatòleg forense que descobreix la síndrome post-commoció cerebral, malaltia que patien molts jugadors de futbol americà i que fins i tot va motivar suïcidis entre els afectats.

Zootropia (‘Zootròpolis’). Direcció: Byron Howard. Gènere: Animació. Esbós: Les persones han estat substituïdes per animals en aquest món ideal que té tot allò que tenia el món humà: animals que no s’entenen, animals nudistes, animals lents… En aquest context apareix, disposada a fer-se valdre, l’agent Judy Hopps, la primera conilla en un cos policíac.

Nahid. Direcció: Ida Panahadeh. Gènere: Drama. Intèrprets: Hamza Abbasi, Sohai Ali Abro, Sarwat Gilani, Humayun Saeed, Ahmad Ali Butt i Vasay Chaudhry. Esbós: El film tracta del conflicte d’una dona divorciada que viu amb el seu fill en un municipi del nord de l’Iran i desitja casar-se amb l’home de qui s’ha enamorat. El pare del nen, que en té la custòdia, ha promès a la seva ex-dona que tindrà potestat sobre el seu fill si no es torna a casar mai més.

Eva no duerme. Direcció: Pablo Agüero. Intèrprets: Sofía Brito, Sabrina Machi, Ailín Salas; Imanol Arias, Gael García Bernal i Denis Lavant. Gènere: Drama. Esbós: Eva Perón, una de les dones més estimades i odiades de l’Argentina, es mor el 1952, a trenta-tres anys. El cadàver és embalsamat, però les forces armades prenen el poder i el fan desaparèixer durant vint-i-cinc anys amb la intenció d’esborrar Evita de la memòria popular. Però l’Argentina no l’oblida tan fàcilment.

How to Be Single. (‘Mejor… solteras’) Direcció: Christian Ditter. Intèrprets: Dakota Johnson, Alison Brie, Maria Breyman; Damon Wayans Jr, Anders Holm i Jake Lacy. Gènere: Comèdia. Esbós: Hi ha una manera correcta de ser solter, una manera incorrecta i hi ha la manera de l’Alice, la d’en Robin, la de la Lucy o la d’en Tom. La ciutat de Nova York és plena de solters en cerca de la mitja taronja. Allò que tenen tots en comú és la necessitat de saber com ser solters en un món pensat per a les parelles.

Zoolander 2. Direcció: Ben Stiller. Intèrprets: Penélope Cruz, Christine Taylor; Ben Stiller, Will Ferrell i Owen Wilson. Gènere: Quan fa deu anys que Derek i Hansel es van fer conèixer entre passarel·les i sessions de fotografies, el món els ha oblidat i s’han de reinventar. Aquesta nova aventura a la recerca de la fama i l’èxit els durà fins a Europa.

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]