Convidat per l’ONG Interactividad Cultural y Desarrollo, entitat acreditada per la Convenció per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO, l’Institut del Patrimoni Cultural Immaterial (IPACIM), a través del seu membre del consell assessor, Josep Viana a hores d’ara ha realitzat dues conferències, una a la Universitat de l’Estat de Puebla, i l’altra al Parlament de Tlaxcala.

A través d’un conveni entre la confederació Ens de l’Associacionisme Cultural Català i IPACIM, Josep Viana, president de l’Ens i membre del consell assessor d’IPACIM, haurà desenvolupat fins al dia 15 de novembre quatre conferències dedicades a difondre la importància de la preservació del Patrimoni Cultural Immaterial, i el moviment associatiu català. Les conferències s’emmarquen dins d’un programa de conferències de l’entitat Interactividad Cultura y Desarrollo, la qual té un conveni de col·laboració amb IPACIM i amb l’Ens.

Llegeix l’article sencer a Tornaveu, fent clic aquí.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb