Davant de la negativa del batlle socialista de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, a cedir locals municipals per la votació del primer d’octubre,  les dues principals colles castelleres de la ciutat, la Jove i els Xiquets, han assenyalat que posaran a disposició els seus locals, malgrat que són espais cedits per l’ajuntament.

En un diada de Santa Tecla marcada pel referèndum, el batlle  ha estat rebut amb xiulades i crits tant a l’anada a l’ofici a la catedral com a la plaça de la Font, on els diables han centrat els seus versots en l’ofensiva de l’estat contra el referèndum. Vegeu algunes fotos de la jornada:

En la diada de la patrona, la colla Jove ha carregat el 3 de 9 amb l’agulla, el castell més important de la diada castellera de Santa Tecla que ha arrodonit amb tres gammes extra més. Tarragona encarrila la recta final de deu dies de festa major, en la seva edició més descentralitzada, amb actes fora de la Part Alta.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]