L’ex-president del FC Barcelona Joan Laporta ha signat la moció de censura contra el president del club blaugrana, Josep Maria Bartomeu. Ho ha fet tot just l’endemà que comencés el procés.

L’ex-candidat a la presidència de l’entitat Agustí Benedito va recollir ahir les butlletes a les oficines del FC Barcelona. Necessita 16.570 signatures de socis per a aconseguir que la junta de Bartomeu sigui sotmesa al vot de censura. Segons el Barça, el termini per a presentar-les expira el dia 19, mentre que Benedito diuque té temps fins al 2 d’octubre. La controvèrsia respon a una interpretació diferent dels estatuts del club.

Benedito ha agraït el suport de Laporta.

Per la seva banda, el també ex-candidat i ex-company de junta de Bartomeu, Toni Freixa, ha llançat un missatge enigmàtic: ‘El futur és a les nostres mans’, ha escrit. Es dóna el cas que aquesta tarda l’equip de Benedito recollirà signatures contra la junta directiva abans del partit que enfronta el Barça i l’Espanyol.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb