L’Assemblea Nacional Catalana encara la recta final de la renovació de l’òrgan de govern, integrat pel secretariat i la presidència. Avui n’ha fet públiques les candidatures, un total de 141. L’entitat ha aprovat les darreres setmanes un full de ruta en què demana als partits independentistes que es posin d’acord i implementin la república. Justament ha convocat la manifestació del passeig de Colom per exigir-ho al carrer estant.

El secretariat de l’ANC és conformat per 77 membres i, per tant, gairebé la meitat dels candidats en quedaran fora. L’elecció es farà dissabte vinent. Una volta format el secretariat, n’escolliran el president i els principals càrrecs directius. De moment, el president del CIEMEN, David Minoves, el vice-president del Cercle Català de Negocis, David Fernàndez, i l’actual cap de comunicació de l’ANC, Adrià Alsina, s’han postulat per la presidència.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]