L’Assemblea Nacional Catalana encara la recta final de la renovació de l’òrgan de govern, integrat pel secretariat i la presidència. Avui n’ha fet públiques les candidatures, un total de 141. L’entitat ha aprovat les darreres setmanes un full de ruta en què demana als partits independentistes que es posin d’acord i implementin la república. Justament ha convocat la manifestació del passeig de Colom per exigir-ho al carrer estant.

El secretariat de l’ANC és conformat per 77 membres i, per tant, gairebé la meitat dels candidats en quedaran fora. L’elecció es farà dissabte vinent. Una volta format el secretariat, n’escolliran el president i els principals càrrecs directius. De moment, el president del CIEMEN, David Minoves, el vice-president del Cercle Català de Negocis, David Fernàndez, i l’actual cap de comunicació de l’ANC, Adrià Alsina, s’han postulat per la presidència.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb