L’Ajuntament de Vic i el regidor de Vic per a Tots Arnau Martí denunciaran Josep Anglada, regidor de Plataforma Vigatana, que ahir etzibar un cop de puny a les costelles a Martí instants abans de començar els cinc minuts de silenci en suport a les víctimes de l’atemptat de Barcelona. La batllessa de la ciutat, Anna Erra, va anunciar en un comunicat que es denunciaria ‘l’agressió d’un regidor a un altre càrrec electe’.

En la concentració de rebuig als atacs de Barcelona i Cambrils, hi van participar un miler de vigatans. Just abans que comencessin els cinc minuts de silenci, Josep Anglada i alguna persona més van mostrar cartells amb el símbol de prohibició de mesquites i una frase on es podia llegir ‘Fora gihadistes de Catalunya’.

Alguns ciutadans van cridar perquè els retiressin i alguns dels regidors del consistori s’hi van posar al davant per intentar tapar-los. Un d’ells era Arnau Martí. Anglada va insistir a ensenyar el cartell fins que un dels regidors li’l va prendre. Aleshores Anglada va intentar recuperar-lo violentament, hi va haver algunes empentes i Arnau Martí va ser agredit.

Anglada també denuncia
Per la seva banda, el regidor xenòfob Josep Anglada ja ha presentat una denúncia contra el regidor d’ERC Jaume Colomer i el regidor de Vic per a Tots Arnau Martí, als qui acusa d’injúries i coaccions durant els cinc minuts de silenci per haver intentat evitar que mostrés la seva pancarta contra les mesquites.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]