El diari madrileny ABC dedica avui una portada monotemàtica al col·lectiu Arran, al qual defineix com els cadells de la CUP i que, segons experts, són una ‘amenaça real amb estructura, organització i determinació per a atacar’. La portada és il·lustrada amb una fotografia a tota pàgina del monument de Cristòfor Colom encerclat amb un punt de mira, donant entenent que el monument podria ser atacat per l’organització independentista.

Els experts que cita el diari per afirmar que Arran és una organització amb determinació per a atacar són ‘fonts policíaca de la màxima solvència’. ‘L’esquerra independentista és una amenaça real que ha demostrat tenir capacitat per a desplegar accions amb cert grau de violència, com ha quedat clar aquestes últimes setmanes. Tant aquesta organització, com les seves joventuts, són un moviment de contrapoder’, diuen aquestes fonts consultades pel diari.

A partir d’aquí, la notícia fa un repàs històric de l’organització i la compara amb la kale borroka, igual que han fet aquests dies dirigents del PP com ara Albiol o Cifuentes. ‘Arran es distingeix per la comissió de desordres públics, amb la crema de contenidors i mobiliari urbà a l’estil de la kale borroka, especialment aprofitant manifestacions’, diuen.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]