La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha culminat aquest diumenge, per Santa Úrsula, la millor diada de la seva història, una jornada marcada per la reivindicació a favor de la democràcia i contra l’empresonament dels presidents de l’ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. En el tradicional duel de les colles vallenques de final de temporada, els de la camisa rosada han descarregat un majestuós quatre de nou sense folre i han aconseguit carregar el quatre de deu amb folre i manilles i el dos de vuit sense folre. La Vella, que ha anat de menys a més, ha arrodonit la seva actuació descarregant el pilar de vuit amb folre i manilles, oferint així una de les millors exhibicions del curs.

Per una altra banda, la Colla Joves dels Xiquets de Valls també ha arribat a la cita de la plaça del Blat amb la màxima ambició, però només s’ha pogut anotar el dos de vuit sense folre carregat i el tres de nou amb folre descarregat. Els de la camisa vermella han vist com el tres de nou amb folre i l’agulla i el pilar de vuit amb folre i manilles han quedat en intents. A continuació, vegeu algunes imatges de la diada castellera:

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]