L’exdirector general de Banca March Eloy Pardo tancarà la trobada amb un concert de rock

LLEIDA, 16 (EUROPA PRESS)

La Trobada empresarial al Pirineu arrenca aquest dijous a la Seu d’Urgell (Lleida) amb 568 inscrits i el lema ‘Decidir en un món incert’, una trobada que formalment inaugurarà divendres el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i clausurarà el ministre d’Afers Estrangers, José Manuel García Margallo.

Obrirà la primera jornada el professor de Direcció de Producció, Tecnologia i Operacions d’Iese Business School, Luis Huete, i participaran a la taula d’experiències en clau lleidatana el director de Flower, Àngel Jubete; l’impulsor de l’empresa d’aplicacions d’entreteniment King.com, Manuel Sort, i el president de Torrons Vicens, Àngel Velasco.

Dijous hi participa també la psicòloga especialista a assessorar equips esportius i autora de diversos llibres de motivació, Patricia Ramírez, amb la conferència ‘Com aconseguir el millor del teu equip’.

Divendres, després que Carles Puigdemont inauguri la trobada, participen en una tertúlia econòmica el catedràtic d’Economia de l’Empresa de la Universitat Autònoma de Madrid (UAM) i president d’Analistes Financers Internacionals (AFI), Emilio Ontiveros, i el professor emèrit d’Economia d’Iese i titular de la Càtedra Banc Sabadell d’Economies Emergents, Alfredo Pastor.

Els seguirà una taula rodona amb el fundador de La Fageda, Cristóbal Colon; el president de Cascajares, Alfonso Jiménez; la directora general de Llorente & Cuenca a Barcelona, María Cura; el president de CLH, José Luis López de Silanes; el president de Bodegas Torres, Miguel Torres, i el director territorial Est de Cesce, Joaquim Montsant.

Aquesta edició, la novena a la Seu d’Urgell, compta també amb l’exdirector gerent del Fons Monetari Internacional (FMI) Michel Camdessus; el director general de Google a la Península, Isaac Hernández, i el soci responsable de Daemon Quest Deloitte Digital a Catalunya, Aragó, Balears i Andorra, Antonio Ibáñez.

L’última conferència serà la de l’exdirector general de Banca March, vicepresident del Cercle Mallorquí de Negocis, patró de la Fundació Hope emprenedors, conferenciant i músic, Eloy Pardo, que oferirà també un concert de rock divendres a la nit.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb