Aquest cap de setmana l’estació del Nord de Barcelona serà seu de la Fira Internacional del Disc. Hi són convidats més de seixanta expositors arribats de més enllà de la ciutat i rodalia: Alemanya, els Estats Units, França, el Regne Unit i Itàlia, entre més.

El protagonista principal d’aquest certamen és el vinil. Aquest format de reproducció de música viu una segona joventut. La venda de vinils ha crescut fins a situar-se, actualment, a nivells de final dels anys vuitanta: se’n venen el triple que fa deu anys. Això ha fet que el públic de la fira s’hagi rejovenit i que puguin conviure en un mateix espai consumidors veterans i joves que volen descobrir més aquest món.

Representant aquesta crescuda global, les seixanta-tres paradetes que hi haurà a l’estació del Nord vendran més de tres milions de vinils. També hi haurà espai al certamen per a discos, CD, DVD, llibres, marxandatge i objectes de record de totes les èpoques i estils, que emplenaran els estands. I la música no només es vendrà, també hi haurà concerts en directe. Durant el cap de setmana actuaran els grups The Golden Grahams, Black Gearbox i Nu-B.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]