Una de les notícies centrals d’aquest segon FES TA FESTA del mes d’agost serà aquesta setmana intensa d’actuacions, del proper dimarts 15 al 21, a la Plaça del Sol del Barri de Gràcia barceloní, que es convertirà de nou en aquesta PLAÇA DEL FOLK gràcies a la programació del Centre Artesà Tradicionàrius, i dins el calendari d’actes d’aquesta Festa Major de Gràcia que arriba enguany al bicentenari. Però a més hi haurà moltes altres coses, és clar.

La novetat discogràfica ens la porten la cobla Els Lluïsos, de Taradell, que a principis d’enguany i tot celebrant els seus primers 140 anys de vida, ens van regalar un treball discogràfic del qual ja us vam parlar en el seu moment però que a mida d’escoltar-lo hem vist que ens vam quedar realment curts en parlar-ne. Un treball espectacular tant musicalment com documentalment del qual escoltarem una altra mostra: la sardana del mestre Càndid Candi que obre el CD i que es titula “Les aures de la muntanya”, una obra escrita l’any 1877, l’any després de la fundació de la cobla.

Tindrem un altre dels grups finalistes del concurs SONS DE LA MEDITERRÀNIA. Aquesta setmana li toca al grup CATFOLKIN del qual escoltarem un tema titulat “El bon americà”, del seu treball TOQUEM FUSTA, amb YouTube inclòs.

Llegir més i escoltar el programa….

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]