La PAH de Barcelona ha ocupat avui l’ajuntament per exigir al consistori, però també al govern català i a l’executiu espanyol el reallotjament digne per a les persones desnonades.

A Barcelona són sis-centes famílies les que es troben allotjades en llocs ‘precaris’ i ‘temporals’ després d’haver estat desnonades, apunta la PAH, que denuncia que d’aquests espais, molts no compleixen amb les mínimes condicions de salubritat.

Des de l’organització demanen la creació d’un comitè d’emergència amb representants de les tres administracions i col·lectius d’habitatge de la ciutat. Els manifestants afirmen que no marxaran de l’ajuntament fins que no tingui lloc la primera reunió d’aquest comitè.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.