Els 87 centres de Barcelona i l’àrea metropolitana que aquest dissabte a la nit han obert les seves portes amb motiu de la Nit dels Museus han rebut la visita de 176.364 persones, ha informat aquest diumenge l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat.

Els de la resta de l’àrea metropolitana han acollit 16.246 visitants, fet que consolida la nit dels museus com un esdeveniment cultural de la regió.

Alguns dels espais més visitats han estat el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), el Recinte Modernista de Sant Pau, el Macba i el Cosmocaixa.

En aquesta X edició també s’ha consolidat la col·laboració entre museus i fàbriques de creació, la ruta temàtica ‘Creació & Museus’, que agrupa els museus que proposen alguna acció conjunta.

La Nit dels Museus s’ha repetit en diverses localitats de Catalunya com Reus (Tarragona), on s’han pogut visitar el Museu de la plaça de la Llibertat, el Museu d’Arqueologia Salvador Vilaseca, el refugi antiaeri de la Patacada o el Centre de la Imatge Mas Iglesias entre uns altres, ha informat el consistori en un comunicat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]