Demà Omnium farà públic el guanyador del Premi Òmnium a la Millor Novel·la en llengua catalana de l’Any. Tal com es va anunciar durant la Nit de Santa Llúcia, les obres finalistes són Els Estranys, de Raül Garrigasait, Els fills de Llacuna Park de Maria Guasch, i Robinson de Vicenç Pagès Jordà.

Maria Guacsh. Foto d’Ester Roig

Ahir dimecres 21 de febrer la Biblioteca de Catalunya va acollir la presentació dels tres finalistes del nou Premi Òmnium a la Millor Novel·la en Llengua Catalana de l’Any. L’acte, conduït per la periodista Anna Guitart,  va comptar amb la presència dels autors de les tres novel·les finalistes: Raül Garrigasait, Maria Guasch o Vicenç Pagès Jordà. Acompanyats de diferents peces de música clàssica interpretada en directe, els tres autors van llegir fragments de les obres candidates a guanyar el primer Premi Òmnium a la Millor Novel·la en Llengua Catalana de l’Any. El divendres 23 de febrer s’anunciarà la novel·la guanyadora.

Podeu llegir l’article sencer a Núvol, el digital de cultura

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.