La junta directiva del FC Barcelona ha negat les acusacions d’haver liquidat irregularment el Seient Lliure en deu partits durant les tres darreres temporades, una informació que havia difós avui TV3. El vice-president, Jordi Cardoner, ha dit que tots els beneficis del Seient Lliure es divideixen entre els socis propietaris i que el servei Prèmium és diferent de la iniciativa del Seient Lliure.

Segons Cardoner, TV3 no va contrastar els fets: ‘Tinc la sensació que s’ha aixecat molt soroll per res. Lamento que un mitjà públic, TV3, informi de manera esbiaixada els nostres socis’, ha dit. Ha explicat que la informació sobre els ingressos del Seient Lliure són inclosos en la memòria econòmica del club. Pugen, segons que ha dit, a disset milions d’euros.

‘Hi ha abonaments amb més bona posició que uns altres. El club gestiona les vendes i després reparteix els beneficis en parts iguals’, ha insistit.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]