La Guàrdia Civil ha irromput aquest matí al complex Egara de Sabadell, que és la seu central dels Mossos d’Esquadra i a set comissaries més del cos a diferents punts de Catalunya, segons que ha pogut saber VilaWeb.

A partir de les nou del matí, els agents espanyols s’han personat a la sala regional de comandament de Barcelona, que es troba a prop de plaça d’Espanya, a les seus de les regions Metropolitana Nord i Sud Granollers i Sant Feliu de Llobregat, la seu regional de trànsit de Girona –on hi ha la sala de comandament en què es conserven els enregistraments–, a una comissaria de Manresa i a les seus regionals de Tarragona i Tortosa.

A Sant Feliu de Llobregat, on hi ha la seu de la regió Metropolitana Sud, s’hi han presentat uns vuit agents de la Guàrdia Civil, a les nou del matí, amb una ordre judicial. I a Girona s’hi han presentat un quart d’hora més tard, segons l’ACN.

El 19 d’octubre, la Guàrdia Civil va entrar a la comissaria dels Mossos de Lleida, per ordre d’un jutjat d’instrucció d’aquesta ciutat, també per a cercar-hi informació sobre el primer d’octubre.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.