El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, durant la presentació de l'aplicació al MWC.

Els turistes que visitin Catalunya d’ara endavant podran disposar de tota la base de dades de la Generalitat relacionada amb l’oferta turística del país. Serà gràcies a ‘Visit Catalonia’, una aplicació que ahir va presentar el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, al Mobile World Congress (MWC). Baiget va destacar que amb aquesta novetat es vol millorar i fer més fàcil l’estada de la gent que visita Catalunya.

L’aplicació, disponible en sis idiomes i compatible amb Android i iOS, posa a disposició de tothom qui se la descarregui més de 13.000 referències d’establiments turístics, 6.000 fotografies i 40 vídeos que s’aniran ampliant ben aviat.

D’aquí al maig, els desenvolupadors de l’aplicació volen incorporar-hi una comunitat de viatgers, perquè els turistes puguin compartir les seves opinions i valoracions i fer-la més dinàmica.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]