La Generalitat obrirà demà el termini per a sol·licitar el Bo Viatge 2023

  • L'entrada en vigor d'aquest nou programa deixa sense efecte la llista d'espera del programa anterior, referent a enguany

VilaWeb
Europa Press
18.12.2022 - 16:35
Actualització: 19.12.2022 - 08:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Generalitat Valenciana obrirà demà, 20 de desembre, el termini per a sol·licitar el Bo Viatge 2023, una iniciativa que s’espera que beneficiï unes 160.000 persones.

La pròxima edició del programa començarà a les 10.00 de dimarts vinent i estarà vigent, de forma ininterrompuda, fins a les 10.00 hores del 30 de novembre de l’any vinent.

L’entrada en vigor d’aquest nou programa deixa sense efecte la llista d’espera del programa anterior, referent al 2022, segons que ha informat la Generalitat en un comunicat.

L’ajut serà d’un 60% del cost dels serveis turístics contractats, sense distinció d’estada curta o llarga però sí amb una estada mínima de dues nits consecutives en un mateix allotjament turístic, i fins a un màxim de sis-cents euros per ajut concedit.

A banda de l’allotjament, els beneficiaris del Bo Viatge 2023 podran afegir a la seva reserva altres serveis complementaris que també comptaran amb la bonificació, com a manutenció, tractaments de salut i benestar; activitats esportives; excursions i activitats d’animació, i aparcament.

A la pàgina web del programa s’habilitarà un accés a la seu electrònica per a la sol·licitud d’inscripció que disposarà de dos passos a seguir: la sol·licitud de cita prèvia, primerament, i, en segon lloc, el tràmit d’inscripció en l’hora i dia indicats, que requerirà certificat i signatura electrònica.

Es podran beneficiar d’aquests ajuts les persones físiques que, essent majors d’edat, estiguin empadronades en un municipi del País Valencià i s’inscriguin al programa.

Cada persona podrà ser únicament beneficiària d’un ajut dins del període de vigència del programa, i una vegada assignat el seu codi promocional del Bo Viatge, tindrà deu dies hàbils per a formalitzar la seva reserva en qualsevol dels establiments turístics adherits a la iniciativa. Els dos períodes per a viatjar seran del 16 de gener al 31 de maig de 2023, d’una banda, i del 18 de setembre al 22 de desembre de 2023, per l’altra.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes