Passió per la música en majúscules. I, especialment, per la música per a cobla. En Joaquim Burjachs (president de l’Associació Cultural Sibemoll i de la Cobla Ciutat de Girona, guanyadora del Premi Arç Cooperativa a l’Activitat als III Premis Antoni Carné) és d’aquelles persones que, conversant amb ell una estona, aconsegueix transmetre’t la seva estima per allò que fa.

Amb només set anys, va iniciar-se al món de la música tocant el bombardí, l’helicó, la tuba i el fiscorn a la Banda-Cobla del Col·legi Santa Maria de Blanes. El seu talent i perseverança van portar-lo a entrar a la Cobla Ciutat de Girona l’any 1996, on actualment exerceix de president. L’any 2003, a més, ampliaria l’activitat de la Cobla fundant l’Associació Cultural Sibemoll, dedicada a la recerca i divulgació de la música per a cobla.

Llegeix l’entrevista sencera a Tornaveu fent clic aquí.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb