Perquè un any més, la màgica Nit de Sant Joan farà possible que el símbol del foc, que la flama encesa de la llengua i i la cultura catalanes arribi a tots el racons del Països Catalans. I també més enllà de les nostres fronteres, enguany especialment, a Hamburg, a Edimburg, a Brussel·les i a Ginebra, allà on romanen encara exiliats els nostres polítics.

Un any més, la Plaça de Sant Jaume barcelonina esdevindrà el punt d’arribada de la Flama del Canigó i el punt de distribució i partida cap a tots els indrets de la nostra geografia, en el sí d’una festa que comptarà amb els balls dels Gegants i de l’Àliga de la ciutat i amb la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. Amb l’Amadeu en sabrem tots els detalls i en Jesús s’honorarà en donar veu a en Jordi Cuixart en el “Missatge de la Flama del Canigó 2018

Llegir més i escoltar el programa…

 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb