La diputada de la CUP Mireia Boya ha exigit a JxSí que les lleis del referèndum i de transitorietat jurídica s’aprovin abans de la Diada. Per tant, al ple del parlament de la setmana que ve. ‘Anem tard’, ha dit.

‘Estem optant per una estratègia de les astúcies quan hauríem d’optar per la participació’, ha dit en roda de premsa. Boya ha recordat que la campanya del referèndum començarà pocs dies després de la Diada i que llavors la gent ha de saber que la determinació de fer el referèndum existeix.

Avui la mesa no ha inclòs cap de les dues lleis a l’ordre del dia del pròxim ple, els diputats de la CUP defensen que s’aprovin de manera ordinària, perquè és quelcom normal en democràcia. El partit descarta completament la via del decret llei.

‘Ha de ser aquest parlament el que ha d’aprovar aquesta llei. Estem en contra del decret llei si no és que hi ha alguna mesura repressiva del govern espanyol’, ha explicat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]