Featured Video Play Icon

La CUP – Crida Constituent farà avui una conferència política amb el lema ‘2017: Tombem el règim, construïm república’. Servirà per a desgranar, des de la perspectiva de l’esquerra independentista, els principals objectius que el país té enguany: el referèndum, el procés constituent i el rescat social.

La conferència es fa al Museu d’Història de Barcelona i hi intervindran Quim Arrufat, portaveu del secretariat nacional de la CUP, i els diputats Anna Gabriel, Eulàlia Reguant i Benet Salellas. Entre els convidats, s’hi troben membres destacats d’altres partits com Xavier Domènech i Marta Sibina de Catalunya Sí que es Pot, Anna Simó i Joan Tardà d’ERC, Jordi Turull de Junts pel Sí i Albano Dante Fachín de Podem.

L’acte és important perquè la setmana entrant el parlament farà el debat en comissió de les partides del pressupost. La CUP es reunirà el dia 28 per definir-se abans de la votació final dels comptes a la cambra, el dia 9 de febrer.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb