Una delegació de la CUP-CC viatjarà avui diumenge a Ginebra per participar en els actes sobre la situació política catalana en el marc del Festival de cinema i el Fòrum Internacional sobre els Drets Humans (FIFDH per les seves sigles en francès), que es fa a la ciutat suïssa. En aquest certamen coincidiran amb Carles Puigdemont i tenen previst quedar-s’hi els propers dies.

En un comunicat, la formació ha anunciat que hi assistirà perquè el festival és una ‘oportunitat perquè diferents actors internacionals puguin conèixer de primera mà el grau de vulneració dels drets civils i polítics al nostre país’. Amb aquesta voluntat, aspiren a ‘compartir entre la ciutadania europea la situació repressiva a l’estat espanyol’ i el ‘greu retrocés democràtic’ que diuen que ara es produeix. Contra aquesta situació, consideren que les institucions europees i la seva societat civil ‘no poden restar en silenci’.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]