La cuina de la Neus: Rap amb all cremat

  • Un plat de cassola

VilaWeb
Neus Cuscó
21.10.2017 - 22:00

Ingredients:
800 g de rap
1 cabeça d’alls
una mica de safrà
4 tomàquets per a ratllar
sucre i sal
4 patates del bufet grosses
1 got de vi blanc
una mica de fumet
una mica de farina
oli

Elaboració:
Agafem una cassola de ferro, hi posem un bon raig d’oli i els alls filetejats. Quan són ben daurats, els traiem de la cassola i els posem dins del morter amb una mica de safrà. Fregim el rap enfarinat a la cassola i l’enrossim. Mentrestant, amb el morter, piquem els alls i el safrà amb el got de vi blanc. Ho reservem.

Un cop fregit el rap, el reservem. A la cassola hi posem els tomàquets ratllats amb una mica de sal i una mica de sucre per treure’ls l’acidesa. Quan el tomàquet és cuit, hi afegim la picada i una mica de pebre negre. Ho remenem i hi posem les patates esqueixades. Si cal, hi afegim una miqueta de fumet o d’aigua. Quan les patates són cuites, afegim el rap i deixem la cassola al foc durant deu minuts més.

Aquest plat també el podem fer amb lluç o algun altre peix de carn dura.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor