La cuina de la Neus: pica-pica de carnestoltes

  • Dues plates de barquetes per a la festa de la disbauxa

VilaWeb
Neus Cuscó
10.02.2018 - 22:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ingredients:
Per a la primera plata de barquetes:
—40 llesquetes de pa
—1 truita de patata i ceba (de 10 ous)
—1 pebrot escalivat o 3 del ‘piquillo’
—40 olives verdes farcides
—40 escuradents

Barquetes de truita.

Per a la segona plata de barquetes:
—4 tipus de pa de barra: d’olives, de cereals, artesana, d’espelta (o del que es vulgui)
—10 llesquetes de pa amb tomàquet i pernil salat
—10 llesquetes de pa amb mantega, salmó fumat i ou dur esmicolat
—10 llesquetes de pa amb tomàquet i truita d’alls tendres
—10 llesquetes de pa amb tomàquet i botifarra d’ou
—40 escuradents

Muntarem les llesquetes de pa amb els ingredients i els fixarem amb un escuradents perquè es puguin agafar bé. D’aquests ingredients, en sortiran dues plates de barquetes per a la festa de carnestoltes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes