VALÈNCIA, 14 (EUROPA PRESS)

La Confederació Empresarial Valenciana (CEV) i els sindicats UGT-PV i CCOO-PV signaran este divendres el ‘Manifest per un finançament i unes inversions justes per a la Comunitat Valenciana’ que serà rubricat pel president de la patronal, Salvador Navarro, i els secretaris generals de tots dos sindicats, Ismael Sáez (UGT-PV) i Arturo León (CCOO-PV).

El comité executiu de la CEV, celebrat este dijous, ha recolzat la firma d’este Manifest i ha fet una crida als empresaris de la Comunitat Valenciana per a participar en la Trobada pel Corredor Mediterrani que se celebrarà a Madrid el pròxim 3 d’octubre i que estarà organitzat per l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), segons ha informat l’organització empresarial en un comunicat.

L’esdeveniment en la capital espanyola es produïx després dels actes celebrats a Tarragona, Múrcia i Almeria. Els empresaris se citen a Madrid amb l’objectiu de reivindicar, una vegada més, que esta infraestructura d’interés prioritari per a les comunitats del Mediterrani i tot el país, “es convertisca en una realitat”.

En un altre ordre d’assumptes, el comité executiu de la CEV ha lamentat la defunció de Vicente Hernández, dirigent de l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA) en la dècada dels huitanta i noranta i, posteriorment, president d’honor d’esta organització.

La CEV ha destacat el seu “ferm i valent compromís amb el moviment associatiu valencià”, que va contribuir a consolidar, i amb la pròpia CEV, “en que la seua directiva va tindre un paper destacat defenent i representant els interessos del camp”, ha destacat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]