El portaveu adjunt de JxCat, Eduard Pujol, ha instat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a aprofitar el mes d’agost per a ‘passar als fets’ i oferir una solució a Catalunya. ‘Ha de decidir què vol oferir a la societat catalana, però hi ha d’oferir alguna cosa’, ha declarat en una entrevista a RAC1.

Pujol ha acusat Sánchez de fer ‘com el PP però amb un somriure’, per la qual cosa creu que ha de deixar els gests formals i fer ofertes concretes. ‘Sánchez haurà de moure’s d’aquest joc de màgia estil Houdini, que és fer com el PP però amb un somriure. Fa la mateix cosa amb amabilitat i amb ganes de distensió, que és d’agrair, però ha de passar als fets’, ha dit el portaveu.

També ha parlat que la reunió de la Comissió Bilateral entre la Generalitat i el govern espanyol de dimecres. Segons Pujol, abordarà ‘qüestions del dia a dia’, però no solucionarà els temes de fons de la situació a Catalunya, com els presos polítics, perquè creu que això ha s’ha de negociar amb profunditat

 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb